Povsod je delovni prostor s kompaktno tipkovnico

  01. 11. 2018

Vsi ne sedimo, da bi delali na široki, ekspanzivni mizi.

Obstajajo tisti, ki delajo na strežnikih, v kioskih in v skritih industrijskih prostorih; in tam so domači delavci, ki uravnotežijo tipkovnico na robu trulasta kuhinjska miza.

Tipkovnica kompaktnih tipkovnic ActiveKey je idealna rešitev za to, kdaj je prostor problem. Serija "Mini Desk" podjetja je bila razvita za uporabo v industrijskih in maloprodajnih aplikacijah, vendar je enako doma v nekonvencionalnem in impromptu delovnem prostoru.

Kompaktne tipkovnice imajo manjši odtis od tipične standardne tipkovnice, ki meri približno 45 cm široko. ActiveKey AK-410 je širok le 30 cm. Včasih se imenujejo tudi mini tipkovnice.
Za delavce, ki se borijo v majhnih prostorih - na primer z izvlečnim podstavek za tipkovnico kot njihov edini prostor - celo kratki časi za mizo so lahko neverjetno neprijetni. Če pladenj za tipkovnico ne ustreza miški in tipkovnici polne velikosti, mora biti miška postavljena nekje drugje in preproste naloge postanejo nepovezane in nerodne.
Manjša tipkovnica pomeni tudi, da je potreben manj napora - povsem preprosto manj gibanja mišic - za tip. Manj napor doseže višje ključe, zapestje in roka pa sta lahko na isti površini, kar zmanjša pritisk na zapestje.
Za tiste, ki veliko časa preživijo s tipkovnico, je manj možnosti za napetost mišic ali ponavljajoča se stresna poškodba.
Full-size tipkovnice so rešitev ene same velikosti, vendar nimamo veliko roke! Uporaba manjših tipkovnic lahko izboljša držo in veliko je lažje, da bi se v klepetu povlekla in se premikala, ko delovno mesto postane bolj prenosljivo.
In to je odlična rešitev za vsakogar, ki je izgubil ali omejeval funkcijo v eni roki ali roki, saj omogoča enoprstno tipkanje brez sevanja tipkovnice s polno velikostjo.

ActiveKey so vodilna blagovna znamka pri izdelavi in ​​razvoju številnih kompaktnih tipkovnic. S sedežem v Pegnitzu, Bavarska, podjetje združuje vrhunsko tehnologijo s tradicionalnim poudarkom na storitvah za stranke. Njihova izbira tipkovnic je daleč od tradicionalne, s široko paleto osvetljenih, brezžičnih in specialnih tipkovnic.

Družina tipkovnic AK-410-NP je visoko kakovostna, zanesljiva serija tipkovnic. AK-410 ima celotno paleto funkcij standardne tipkovnice z 86 tipkami, gumbi Microsoft® Windows ™ in ergonomsko obliko, ki je za uporabnika udobna.

Je brez drsenja in odporen proti brizganju - in za delovna mesta, kjer je potrebna dodatna zaščita, ActiveKey prodaja filmsko zaščitno folijo, ki varuje pred izzivalnimi okolji brez izgube občutljivosti ali enostavnosti uporabe.

Enota je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi in napravami, ki podpirajo standardno tipkovnico PS / 2, in ima napajalnik 5 V +/- 5% (preko vmesnika PS / 2). Povezuje se s priključkom mini-Din in tehta le 0,5 kg.

AK-410 si lahko ogledate tukaj http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACT001/Active%20Key%20AK-410%20Compact%20Mini%20Keyboard ali pokličite Nexus, da bi razpravljali o našem ponudniku kompaktnih in strokovnih ponudnikov ActiveKey tipkovnice.


Fotografija Thom Holmes na Unsplash